Кампания за кастрации на бездомни котки в населените места, където няма такива програми

20.02.17 / Бездомни животни

Благодарение на дарители, разполагаме с бюджет от 500 лв., който да изразходваме за кастрация на бездомни котки, съгласно описаните по-долу правила

 Щастливи сме да споделим, че благодарение на Конкурс за детска рисунка Opens external link in new window„Аз и животните“, проведен от доброволци от България и Германия, бяха събрани средства за кастрации на бездомни кучета и котки в населени места, където такива възможности няма.

 Възползвайте се! Около вас вероятно има много бездомни котки...

Как да стане това:

- Свържете си с местния ветеринарен лекар, по възможност -  такъв, с когото сте работили и има опит с кастрации, и го попитайте за отстъпка за бездомна котка (желателно -  с включено 1 денонощие стационар след операцията).

- Свържете се с нас на officeiwnsorg или като ни изпратите съобщение на Фейсбук страницата ни и кажете какво предложение имате.

- Осигурете по възможност наблюдение на котката за поне няколко дни след това,  а преди операцията подсигурете да не е хранена или пила вода.

- Ние ще заплатим разходите директно на ветеринарния лекар по банкова сметка, предоставена от него – веднага след като ни бъде предоставена фактура за направената операция, а вие ще ни изпратите снимка на кастрираната котка преди и след операцията, която да публикуваме тук, заедно с фактурата и платежното нареждане.  
Важно: Вет. клиниката трябва да издаде фактура за направената операция - без този документ не можем да се отчетем.

- Ако не може да се възползвате, споделете нататък

- Ако искате да дарите за кампанията, моля направете го на нашата банкова сметка Пощенска банка:
IBAN: BG18 BPBI 7940 10 4817 7301

титуляр на сметката: Сдружение „На ти с природата”

Може да дарите и чрез PayPal (iwns.bggmailcom)
Кампанията ще се провежда  до изчерпване на бюджета.


Снимка: Мариана Иванова


© 2003-2018  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3