Програма за чуждоезиково обучение на деца в обич към животните

Вие сте преподавател по английски или немски език? И искате да проведете няколко полезни и забавни часа с Вашите ученици? С удоволствие ще Ви предоставим безплатно материали, малка книжка и видеокасета, изпълнени с разнообразни теми за обсъждане из света на животните. Материалите дължим на PETA (http://www.peta.org) и най-вече на г-жа Аксиния Маринова, по чиято идея се реализира програмата в България.

Кратката книжка "Да споделим света с другите" включва 8 забавни урока, които биха могли да разнообразят учебния процес за обучаващите се в език на по-напреднало ниво. Към всеки урок е приложена и видеокасета за усвояване на лексиката и текстовете, с изключителни снимки на животни, комикси, теми за дискусия и весели послания.

Тези материали, създадени от една от най-престижните организации за защита на животните PETA, са подарък за вас. Чрез програмата PETA апелира към все повече хора по света да открият и разберат начина на живот на животните, да осъзнаят огромната отговорност, която носи човекът за защита на животните на планетата!

Училища и учители, които подкрепиха програмата до момента:

Христина Василева, Етрополе
Елизабет Шополова, НПМГ, София
Лилита Иванова, Видин
Снежана Атанасова, Варна
Диана Русева, Русе
Антония Кидикова, София

Специални благодарности на Галина Абрашева - за любовта и всеотдайността й към децата и животните!

© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3