Празнувай с нас Световния ден за защита на животните!

30.09.13 / Прессъобщения

Сдружение „На Ти с Природата” с радост ви кани на честването на 4-и октомври - Световен ден за защита на животните – което ще се проведе за седми път, в Дома на киното. Ще има много забавление, награди и изненади в името на най-верния другар на човека – животното.

Програмата на събитието е следната:

 

От 17 часа във фоайето на Дома на киното отваря врати благотворителен базар под надслов „Да намалим страданието”. Ще имаш възможност да закупиш от вкусните вегански сладки и соленки на нашите партньори от пекарни „Слънце и Луна, както и различни красиви и полезни неща. Базарът ще продължи до 21 часа.
Събраните средства ще подпомогнат лечението на бездомни животни в беда, които ще бъдат и осиновени. Повече информация можете да намерите тук.


В 17:30 ще обявим резултатите и раздадем наградите в два конкурса.

В конкурс за „Най-абсурден отговор на жалба” ще наградим с грамота и тиквен медал тази институция, която в работата си е показала фрапиращо незнание и незачитане на законите, свързани със защита на животните. Предметна награда ще получи този, който е номинирал предложението.

В нашия фотоконкурс „Усмивка!” ще обявим кои са отличените 12 снимки и ще раздарем награди на победителите, класирали са на първите места.

Във  фоайето ще има фотоизложба с отличените снимки.


От 18 часа ще стартира прожекцията на филма на Стивън Спилбърг „Боен кон”. Избрахме него, защото искахме да предложим на приятелите на киното и животните нещо наистина стойностно за празника. Филмът има 6 номинации за „Оскар”.

Цената на билета е 5 лв. Билети ще се продават на касата на Дома на киното.

 

Благодарим за съдействието и осигурените награди на нашите партньори от: Дома на киното, Български център за нестопанско право, пекарни „Слънце и Луна’, издателство „Книгопис”,  „Ръчна изработка – с ръце и сърце”, Йога клуб „Кайлаш” и всички частни дарители.

 

Елате, забавлявайте се и подкрепете кауза, която ни прави по-добри!


© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3