Отностно празнуването на рожденният ни ден!

04.06.16 / Вътрешни новини

Приятели,
По повод празнуването на 15-тия ни рожден ден, сме принудени, вместо да се радваме на постигнатото, да променяме планове и да се ядосваме.
И всичко това - след като още на 20.05. сме уведомили общината за желанието си за провеждане на това събитие,
И до 3.06. не сме имали нито отказ, нито намек за ограничения при провеждането му!

Вчера (петък), след 19 часа (явно работят извънредно :-) ), ме потърси служител на дирекция "Сигурност" към Столична община.
Служителката беше много любезна, и настоя да не провеждаме състезанието за най-красиво и най-послушно куче. Защото, цитирам,: "да няма неприятности с колегите от "Зелена система". Защото може колегите от инспектората да ви глобят, ако има по градинката нещо съсипано."

За нас е изключително обидно това, което се случва. Дори намекът, че хора от организация, работили повече от 15 години на доброволни начала, в полза на обществото, могат да съсипят общинско имущество, е обиден сам по себе си!

Г-жо Бояджийска,
Обръщам се към вас, тъй като разбрахме, че провеждането на тържеството ни е зависело от вашето одобрение (което не беше дадено до 16 часа на 3.06.).
Надяваме се, че липсата на одобрение не е следствие на факта, че сме поискали вашата оставка, след като бяха установени безобразията в приют "Сеславци" и непрозрачния начин на харчене на пари от ОП "Екоравновесие"
.
Напомняме, че сдружение "На Ти с Природата" години наред е работило успешно с общината. Това са само малка част от проектите ни, с които сме били полезни за града и неговите обитатели:
www.iwns.org/index.php
www.iwns.org/index.php
www.iwns.org/index.php
www.iwns.org/index.php - за софийските бездомни кучета;
www.iwns.org/index.php

Уведомяваме ви, че състезанието за най-красиво и най-послушно куче няма да се проведе в градинката. Начинът и мястото на провеждане ще съобщим на самото събитие.
Призовали сме всички наши гости и приятели да не пускат кучетата си да се разхождат в градинката. Ще повторим призива на самото събитие.
Нашите гости са мили и разбрани хора.
Поканени на тържеството са кметове на общини, служители в министерства и държавни служители, с които работим.
Искрено се надявам, че проваленото състезание е единствената неприятна изненада от страна на общината.

Габриела Пападопова,
Председател на УС на сдружение "На Ти с Природата" 10


© 2003-2018  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3