Кампания „Капачки за животните“

12.03.17 / Вътрешни новини

Сдружение „На Ти с природата“ стартира кампания за събиране на пластмасови капачки в полза на дейности, помагащи на животни, пострадали от насилие

Както знаете, нашата мисия е да работим за това, хуманното отношение към животните и отговорното отношение към природата да станат осъзната необходимост за всеки член на обществото.

Решихме да съчетаем опазването на природата и грижата за пострадали животни в нашата кампания „Капачки за животните“. Събирайки пластмасови капачки и предавайки ги за рециклиране, ние помагаме тези опасни за природата отпадъци да не попадат в нея. А с парите от предадените капачки ще си помогнем за финансиране на дейности, свързани с помощ на животни, пострадали от насилие - чрез заплащане на лечението им, осигуряване на храна, подслон и т.н. Дейността по кампанията ще бъде публично отразявана на нашия официален сайт, Фейсбук страницата ни и в медии, с които си партнираме.

Как можете да се включите?

Към момента кампанията е активна в София и в Ботевград. Двата изкупвателни пункта, с които работим, са: - Пункт на ул. “Одрин” 84 - София и - Никсметал груп, които имат изкупвателен пункт в гр. Ботевград, ул. „Цар Иван Шишман”

1. Всеки, който желае, може да занесе събрани от него пласмасови и найлонови отпадъци в пункта, и да каже, че ги предава в полза на сдружение „На Ти с Природата“ и кампания “Капачки за животните”, като вземе бележка за количеството и цената. Снимайте бележката и ни я изпратете. На края на месеца, въз основа на събраните бележки, ще издадем фактура на фирмата, а те ще ни преведат по сметката събраната сума.

2. На определени места, засега в София и Ботевград, ще се събират капачки. Можете да занесете там и събраните от вас. Актуален списък на тези места можете да намерите в края на този текст.

3. Ако имате офис или заведение, където бихте събирали капачки за кампанията, моля да се свържете с нас, за да го обсъдим – чрез електронната ни поща или чрез Фейсбук страницата ни.

4. Ако желаете да помагате като доброволец в организиране на предаването на капачките – пак ни се обадете. Помощтта се състои в периодично събиране на капачките от пунктовете във вашия район и предаването им в пункта за вторични суровини. Не сме много хора и всяка помощ е добре дошла .

5. Ако сте от друго населено място и искате да се включите в кампанията, може просто да предадете събраните от вас капачки в най-близкия пункт за вторични суровини и да преведете по банков път (с основание “Капачки за животните”) получената сума. Банковата сметка на сдружението е : IBAN: BG18 BPBI 7940 1048 1773 01 (в BGN) BIC: BPBIBGSF Пощенска Банка държател на сметката: Сдружение „На ти с природата”

Засега капачки се събират на следните места (списъкът ще се актуализира постоянно):

София: Изкупвателен пункт на ул. “Одрин” 84 - моля, при възможност карайте капачките направо там и съобщавайте, че са за кампанията (работно време - всеки ден без неделя - от 9 до 18 часа). 1. Клиника „Добро хрумване – Център“ - ул. "Княз Борис I" 125 и 2. Клиника „Добро хрумване –Борово; ул. “Подуево” N 10, сграда Крит 3. Фризьорското салонче на Мария – Редута, до вет. клиника „Св. Георги“ 4. кв. Лозенец, ул. “Плачковица” 4, ветеринарна клиника "Др Антов", входът е от към ул. “Бигла” 5. Централна автогара, бул. "Кн. Мария Луиза" №100 - заведения Relay и Миш-маш - там можете да носите капачки и ако пътувате от други населени места :-)

Ботевград:

1. Никсметал груп, ул. „Цар Иван Шишман” 37 - моля, при възможност карайте капачките направо там и съобщавайте, че са за кампанията. 2. Център „Алтернатива“ – ул. „Гурко“ 9, до Office 1

За тези от вас, които искат да се информират редовно отностно кампанията е създадена Opens external link in new windowгрупа във Фейсбук, където можете да следите развитието на кампанията.


© 2003-2018  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3