Коледен благотворителен базар "Помагам, защото обичам природата"

12.12.17 / Вътрешни новини

Мили приятели на животните,
Традиционният ни Коледен базар, който от няколко години правим с участието на нашите приятели от Friends for Animals, за нас е прекрасен начин да съберем средства, с които да продължаваме да помагаме на животните.
Вие пък ще можете да се обзаведете с нещо, от което имате нужда или харесвате. Ще се срещнете и поговорите с приятни хора, в приятна празнична обстановка. Ще изпиете чаша ароматен планински чай и ще научите, какви ги свършихме до тук :-)

Ще можете, ако искате, да подпомогнете каузата, дарявайки за базара запазени вещи, които не ползвате, но биха зарадвали някой друг.

Може да ни донесете: аксесоари за домашни любимци, книги, музика и филми, сувенири, бижута, коледни украшения, чанти, лампи, дребна техника, ръчно правени неща и други запазени или пък нови предмети, които да продадем на благотворителни цени. Също така, ако сте майстор в правенето на коледни лакомства, можете да донесете и от тях.

На базара ще намерите:
- Прекрасните стенни календари за 2018 г. на dog.bg;
- Много интересни вещи, книги, играчки и др. на символични цени;
- Ръчно изработени красоти, идеални за подарък и украса; глицеринови сапуни;
- Билкови ръчно брани и сушени чаеве; ошав и др.;
- Сладки и соленки за празничната трапеза.

Как ще изразходваме набраните средства:
- С част от тях ще покриваме разходите, които кампанията "Да намалим страданието" не поема: кастрации, храна, престой в пансион или на стационар (при нужда), транспорт на бездомни животни, на които помагаме.
- С другата част ще покриваме разходите по дейността на сдружението (командировки и гориво, пощенски и куриерски услуги, държавни такси, външни услуги и т.н), като най-сетне ще предвидим и съществуването на телефонен номер на организацията.

Ще ви чакаме на 16 и 17 декември, събота и неделя, събота и неделя, от 11 до 20 ч. на ул. „Иван Вазов” №15 (клуб на ДСБ, който домакините ни предоставят безплатно за мероприятието).
Вход свободен! Поканете и приятели!


© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3