Зооекспо "Приятелството няма порода"

Зооекспото приканва всички хора, които търсят добър домашен любимец, да дойдат и да се запознаят с него на място. Но целите на Зооекспото се разпростират и до по-широки теми, като: Приемането на Закон за защита на животните, популяризирането на ползата на кастрацията при кучетата и котките, даване на добър пример как отговорно трябва да се гледа домашния любимец вкъщи.

Зооекспо "Приятелството няма порода" - намери приятел - помогни на дете - ще се проведе под патронажа на госпожа Мария Бояджийска, Заместник Кмет по Екология към Столична община. За присъствието на кучетата и котетата ще се погрижат приют "Надежда", "Немски кастрационен център", Кастрационен център "Илинден", "На ти с природата- база Суходол", сдружение "Приятели на котката", сайтът "Без дом", граждани, които търсят дом на изоставени животни. Събитието се осъществява с финансовото съдействие на Германо-българско дружество за защита на бездомните животни, както и дарения от граждани.

Всяко животинче ще има специална храна и подарък от Royal Canine, както и ваксини и обезпаразитяване срещу бълхи и кърлежи от Frontline.

В организирането на събитието се включват още - ОП "Екоравновесие", сайтът "ДОГ.БГ", фондация "АФА", Федерация грижа за бездомните кучета, сдружение "ДАРА", Клуб "Защита на животните" към Американския колеж, София.

© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3