Човек с голямо Сърце за Коте с ранено краче

24.10.14 / Подарявам

Здравейте, аз съм Борил!

Кака обаче ми казва Борчо, защото съм бил малък боец . На около 3 месеца съм, но не ми личат и съм само 1кг тигър. То е понеже имам ранено краче . Не помня съвсем какво се случи, само голямата болка...бях по-малък и май спях под една кола, която тръгна и ми премаза предното ляво краче.

Обаче, както ви казах, съм боец и оцелях! Кака ме видя един следобед и няколко дни се опитваше да ме хване, но аз се страхувах от хората. След пет дни обаче мама отиде при нея – явно усещаше, че е
добра и аз дотичах, доколкото мога да тичкам. И тогава кака ме хвана и ме занесе при една добра лекарка. Странно нещо са това лекарите – бил съм подкупен като всяко малко коте...Не знам какво е „подкупен“ обаче котешкото саламче беше вкусно и й позволих да ми види крачето. Нямам счупени кости, обаче нервът е зле и нямам чувствителност в него. Лекарката и кака имат надежда и решиха, че ще ме подложат
на терапия с Нивалин по схема. Малко се стреснах от иглата, но кака се научи веднага как се слага тази подкожна инжекция и вече дори не ме боли като ме боцка сутрин!

Вече отдавна съм окъпан и кака се смее, че май съм от породата водолюбиви котки, защото под топлата водичка ми харесва и не се опитвам да избягам. И много обичам да мъркам на топло пред печката. Освен това, разбира се, съм обезпаразитен вътрешно и външно и се научих още от първия път! къде се ходи
до тоалетна. Малко съм плашлив, но то е понеже досега не са ми се случвали много хубави неща. Но кака обеща, че занапред ще имам само такива и ще мъркам по цял ден!

При кака е много хубаво. Има само един проблем, но той за съжаление се оказва голям – нейният голям котарак не ме приема и не ме харесва...Налага се да ни държат разделени и така е тъжно и самотно. Когато си играят с него, на мен ми е тъжно затворен в другата стая. Ако кака е при мен, се закачам и мъркам, но той драска по вратата и мяука страшно!

И затова се налага кака да ми намери друг Човек, моят си Човек! Тя знае, че за коте с ранено краче трябва човек с голямо Сърце. Тя ще го научи как се слагат инжекциите, защото курсът е 30 дни Нивалин – 30 дни почивка – 30 дни Нивалин. За лекарството с лекарката също ще се погрижат и от Моя Човек е нужно само да ме обича без значение дали ще се възстанови чувствителността в крачето ми или не.

Аз съм специално малко коте с ранено краче и за мен трябва специален Човек с голямо Сърце!
Ти ли си Моят Човек?!?

0899/ 252 352 - Силвия Димитрова


© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3