Старт на "И с моето куче в Европа"

На 15 май, неделя, от 11 часа в градинката между Спортната палата и Националния стадион ще стартира «И с моето куче в Европа» - кампания за регистрация на домашните кучета в Район Средец!


Събитието ще бъде открито в 11.00 часа от Кмета на СО Район „Средец”, инж. Маргарита Гутева.

Програмата до 12.30 часа включва още:

• демонстрация от ветеринарен лекар на поставяне на микрочип на куче. Благодарим на Opens external link in new windowВетеринарен кабинет - д-р Ирена Андонова за подкрепата на каузата ни и желанието й да ни помогне!

• демонстрация на проверка на документи на куче, в сътрудничество с Областна Дирекция по безопасност на храните - София, д-р Генадиев, Директор Отдел "Здравеопазване на животните".

• Игра с въпроси. Победителите в играта ще получат микрочипове, обезпаразитяващи средства и абонамент за списание Opens external link in new window„Моят приятел, кучето”.

За доброто настроение ще допринесат и Школата за обучение на хора за работа с кучета (Opens external link in new windowAnimal Behavior College), която ще покаже чрез игрови техники и специални съоръжения уменията на първите две кучета в България за терапия на хора с увреждания, начини за правилен подход към домашния любимец и добро обучение.

Очакваме ви на 15-ти от 11 часа! Открийте нашата информационна шатра. От вас и вашето куче добро настроение, а от нас ИГРИ и НАГРАДИ.

© 2003-2019  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3