Да намалим старданието (2013- )

С огромно удоволствие ви съобщаваме дългоочаквана новина – стартираме наново кампания „Аз помагам на животните”!
Новата кампания се казва 
„Да намалим страданието” и стартира септемви месец 2013година.

Това стана възможно благодарение на нашите дългогодишни партньори от Opens external link in new windowTierhilfe Suden, - организация за защита на животните от Германия, която от години помага на български организации и на Столична община.

Със средствата, събрани от немските и български дарители, ще помагаме за операции и лечение на животни в беда. За събраните и изразходвани средства ще се отчитаме на сайта ни – така, както е правено и преди.
Сдружението ще продължи да организира събития в полза на кампанията, за да можем да помогнем на повече животни.

Тъй като средствата са ограничени, а животните в беда – много, се налага да въведем ясни правила за това, в кои случаи ще помагаме.

А именно, при наличие на свободни средства:

1. Помощ ще получават само безстопанствени животни (не само кучета и котки, а всякакви животни), за които имамегаранция, че няма да останат на улицата. Т.е., човекът искащ помощ, ще трябва да попълни първо декларация, че става стопанин - собственик на намереното животно, и че ще се грижи добре за него до момента, в който му намери нов отговорен стопанин. Ако не изпълни декларираното, ще трябва да възстанови заплатената сума.

Това условие ни дава сигурност, че на животното ще бъде помогнато не само да получи необходимото лечение, но и да намери истински дом.

2. С предимство поемаме случаи, които не са от София. Това решение сме взели, тъй като в София съществуват приюти и центрове, стопанисвани от други организации за защита на животните, които могат да помагат. В повечето населени места в страната такава възможност няма. Искаме да я осигурим.

3. С предимство поемаме и случаи на наши дарители.

Ако искате да подкрепита кампанията можете да го направите като дарите на банковата ни сметка или чрез PayPal. Как точно може да видите Opens internal link in current windowтук.

Допълнителна информация за кампанията
© 2003-2020  iwns.org | изработено от enigra | изградено с TYPO3